Dragi mladi prijatelji, hodočasnici, planinari, sudionici Planinarskih križnih puteva i oni koji će to tek postati!
Napunili smo trideset godina kako čudo pobožnosti Planinarskog križnog puta mijenja zemlju i ljude koje dotiče. Osmero mladih koji su davne 1987. godine krenuli hodati za križem nisu mogli niti slutiti što će njihov vikend u Samoborskom gorju pokrenuti. Ogromno bogatstvo dionica puteva, razni dijelovi Hrvatske i inozemstva koje smo obišli, tekstovi meditacija i himni koje je Duh Sveti nadahnuo da nastanu, zanimljive fotografije, silne molitve i žrtve, bezbrojna prijateljstva i ljubavi… Obilježavamo veliki jubilej kojim sigurno nećemo moći obuhvatiti sve što smo proživjeli, ali jedno znamo sigurno: bez tebe, koji sada čitaš ove retke, sigurno ćemo ostati uskraćeni za nešto vrijedno.
Zato te pozivamo: odazovi se na naš poziv i uključi u jubilarni 60. Planinarski križni put! Napravi to zbog svega što je bilo… Napravi to zbog svega što će biti… Radosno te očekujemo!

Letak sa svim detaljnim informacijama možete preuzeti u privitku. Animatori moraju biti spremni za prijave i uplate u petak, 6. listopada.

Letak 60 PKP