Godišnja skupština HPD-a „Sv. Patrik“
Obnova članstva u Hrvatskom planinarskom društvu „Sv. Patrik“

Dragi članovi / članice HPD-a „Sv. Patrik“,
Pozivamo Vas na Godišnju Skupštinu HPD-a „Sv. Patrik“ koja će se održati u petak 25.siječnja 2019. na Cerini u Planinarskom domu Cerinski vir s početkom u 18.30 sati. Navedena Skupština je ujedno i izborna. Birati ćemo novo vodstvo, izvršni odbor od tri člana : predsjednika / predsjednicu, dopredsjednika / dopredsjednicu i tajnika / tajnicu.
Predlažemo dnevni red :
1. Izvještaj o radu Društva u 2018.godini
2. Plan rada u 2019.godini
3. Izvještaj o radu planinarskog doma Cerinski vir ( radosti i poteškoće )
4. Evangelizacija u planini
5. Proslava sv. Patrika 2019.godine
6. Izbor novog Izvršnog odbora
7. Razno
Tada ćete moći obnoviti ili započeti članstvo u HPD-u, ostati noćiti u domu, upoznati se s drugim članovima. Kod obnove članstva ujedno ćete se zapisati za termin vašeg dežurstva u planinarskom domu Cerinski vir. Ukoliko vam je potreban prijevoz do Cerine naznačite to u prijavi pa ćemo vas povezati s nekim tko ima auto. Najbolje se međusobno dogovoriti oko dolaska na Skupštinu.
Obnovu članstva možete još izvršiti i u četvrtak 17.siječnja u Zagrebu. Okupiti ćemo se u pivnici Pinta u Radićevoj ulici broj 3 u Zagrebu. Tamo će biti Radovan od 16 do 17.30.Potražite ga lijevo od šanka u zadnjoj prostoriji.
Važno : Za produljenje ili početak članstva u HPD-u potrebno je donijeti važeću planinarsku iskaznicu. Cijene planinarske iskaznice ostaju iste u 2019.godini ( mada je HPS dignuo cijene planinarskih markica) : zaposleni 100,00 kuna, studenti i đaci 50,00 kuna i umirovljenici 50 kuna.

Radi organizacije večere nakon Skupštine potrebno je svoj dolazak najaviti na e – mail : ekosspiritus@gmail.com
Srdačan pozdrav!
Martina Razum Arapović i Radovan Librić

Samobor 12.siječnja 2019.