Autobus broj 1

Sveti Ivan Zelina (u centru mjesta kod crkve na autobusnoj stanici) u 5:30, Sesvete (autobusna stanica kod skretanja za Kašinu) u 5:45 i Sveučilišna knjižnica (parkiralište koje ima ulaz iz Slavonske avenije) u 6:15.

Voditelj: Filip Škledar 0981977731

Autobus broj 2

Samobor (autobusni kolodvor) u 5:15, Konšćica (kapela sv. Josipa) u 5:30, Klinča Sela (pred Konzum dućanom) u 5:45 Sveučilišna knjižnica (parkiralište koje ima ulaz iz Slavonske avenije) u 6:15.

Voditelj: Katarina Pučar 098669265

Svi koji ulaze u Zagrebu će se rasporediti u autobuse kako će u kojem biti mjesta.

Autobusi će kretati na vrijeme i nikoga neće čekati. Molimo da poštujete vrijeme polaska.

Autobusi će hodočasnike dovesti na Svete Gore (Slovenija), te iz čekati drugi dan u župi Zagorska Sela (ispod crkve) u 19:00 sati.

Svi sudionici moraju imati uz sebe važeće osobne dokumente radi moguće kontrole na granici.

Vreća za spavanje i stvari za noćenje će se voziti, pa molimo da ih jasno označite kako bi ih lakše pronašli u mnoštvu sličnih i kako ne bi dolazilo do zabuna. Obavezno je imati drugu obuću za ulazak u sportsku dvoranu gdje je spavanje.

Župljani za sudionike spremaju toplu večeru u subotu, čaj i kavu za razbuđivanje u nedjelju, a u planu je i mala zakuska u nedjelju navečer, nakon mise.

Ispunjenu i potpisanu prijavnicu (preuzeti ovdje sa stranice) treba predati na prvoj postaji gdje ćete preuzeti zajedničko obilježje.

Imamo još nekoliko slobodnih mjesta, ako se želite priključiti pohodu, javite se na pkp.ideeemo@gmail.com

Veselimo se vašem dolasku!