Održan turnir u beli, „ Suvi dečec“
Sve do samoga kraja turnira bilo je jako neizvjesno tko će odnijeti pobjedu na prvom turniru u beli od otvorenja planinarskog doma na Cerini. Na kraju smo dobili pobjednike. Radi se o dvojici muškaraca, šogorima, koji su uzeli prvu titulu kartaških kraljeva Cerine. Titula će trajati do sljedećeg prosinca kada ćemo se ponovno naći na Cerini u ovakvom turniru…
Deset je kartaških parova odmjerilo vještinu kartanja bele u ogledu koji se organizira uvijek u nedjelju između Božića i Nove godine. Turnir je protekao uz puno kartaške sreće, smijeha, prijateljskih riječi, okupljanja oko zajedničkog stola, pjesme i zahvale za ponovni susret na kraju građanske godine. Uz kartanje sudionici su kušali delicije iz kolinja koje je održano početkom prosinca.
U finalu su odmjerili snagu dva najbolja para iz dvije skupine kartaša: supružnici Mijo i Mirjana Pleše i šogori  Alojz Razum i Dragutin Hasanović. U vrlo interesantnoj završnoj partiji, pobjedu su odnijeli Alojz i Dragutin. Čestitamo pobjednicima čija će se imena nalaziti istaknuta u kutku za kartaše, na jednom od zidova našeg planinarskog doma.
Zahvaljujemo svim parovima koji su došli na druženje uz karte.