Dragi mladi prijatelji!
Još jednom je došlo vrijeme da se okupimo na jesenskom pohodu planinarskog križnog puta, koji u svom 58. izdanju dolazi na područje Svetica, Karlovca i Kamenskog. Mladi koji će nam biti domaćini su uložili puno truda kako bi se što ugodnije osjećali u njihovom kraju, a kao posebno značajan trenutak izdavajamo dolazak u nacionalno svetište sv. Josipa u Karlovcu.
Još uvijek traje godina milosrđa, a upravo ovo svetište jedno je od mjesta na kojima, prolaskom kroz jubilarna vrata, možemo dobiti potpuni oprost. Upravo ta slika vratiju i neprestana životna potraga za ključem koji ih otvara je tema nad kojom ćemo razmatrati, učiti i moliti. Sva zemaljska vrata tek su proba za ona posljednja, vječna i pitamo se kroz himnu ovoga pohoda: „Da li ćeš shvatiti sve, ljubavlju ogrnut me; da li ćeš dignut me s koljena žednog tvog oprosta… jednom kad stvorim se ja pred Tvojim vratima.“

Animatori ovdje mogu skinuti letak s informacijama, kao i sve potrebne prijavne liste za prijaviti grupu.

letak-58-pkp

prijavnica-58-pkp

skupna-lista-58-pkp

popis-sudionika-58-pkp

Prijave i uplate će biti u ponedjeljak, 3. listopada u agenciji Samoborček na autobusnom kolodvoru, od 16:00 – 17:00 sati.

Radosno vas očekujemo!