Pozivamo vas na putovanje i dvodnevni izlet:
Lijepa li si… i Hrvatska kakvu ne poznajete
Dva programa udruge Ekosspiritus i Hrvatskog planinarskog društva svetog Patrika održati će se ove godine na otoku Braču u vikendu 3. i 4. lipnja. Uhodani program „Lijepa li si…“ želi posjetiti skrivene kutke Hrvatske i otkrivati duhovnost koju su nam ostavili u nasljeđe naši preci, a program „Hrvatska kakvu ne poznajete“ otkriva nepoznatu Hrvatsku i destinacije koje se rjeđe posjećuju.
Naše putovanje započeti će u kasnim večernjim satima petka 2. lipnja, a povratak je predviđen u nedjelju 4. lipnja, oko 22.00 sata.
Što ćemo vidjeti i posjetiti?
Nerežišće (glasoviti prirodni bonsai crnog bora na crkvici svetog Petra), Zmajevu špilju, Pustinju Blaca, Dominikanski samostan u Bolu, te najviši vrh otoka Brača, a stići ćemo se i okupati te družiti, te slaviti svetu misu na svetkovinu Duhova. Noćiti ćemo u patoralnom centru u Postirama, a za noćenje vam je potrebna vreća za spavanje ili plahta.
Cijena putovanja je 400 kuna, a uključuje prijevoz, trajekt, ulaznice na navedene destinacije, zajedničko obilježje, noćenje i kotizaciju za organizaciju putovanja.
Prijave se mogu izvršiti odmah, a nakon prijava biti ćete obaviješteni o načinu uplate svog putovanja. Molimo vas, neka se prijavljuju samo oni koji uistinu misle putovati s nama jer neozbiljne prijave uzimaju nekome mjesto i remete organizaciju putovanja.
Prijave na mail : radovan.libric@zg.t-com.hr