Obiteljska zajednica udruge Ekosspiritus ove godine ponovno, od 30.6. do 2.7. 2017 (petak poslijepodne – nedjelja poslijepodne), organizira planinarski kamp za djecu u Samoborskom gorju, na Cerini.Okupljanje djece je planirano u popodnevnim satima petka 30.6., te bi službeno započeli sa zajedničkom večerom u 19h. Završili bismo zajedničkim ručkom u nedjelju 2.7.2017 u 13h, pa bismo se nakon toga u popodnevnim satima uputili kućama.

Cilj ovog kampa je naučiti najmlađi naraštaj onih koji dolaze na susrete udruge o osnovnim planinarskim vještinama, boravku u prirodi, o zajedništvu u planini.Kamp je predviđen za osnovnoškolsku djecu, a animatori će biti roditelji Obiteljske zajednice, te mladi koji se okupljaju u udruzi Ekosspiritus.

Prijave primamo od danas do 22. lipnja 2017 na sljedeći kontakt: antun.buric@gmail.com

Nakon toga ćemo sve prijavljene obavijestiti o načinu uplate kotizacije.

Kod prijave naznačite:

ime i prezime djeteta
dob djeteta
adresa stanovanja
kontakt mobitel jednog od roditelja

jeste li i vi kao roditelj u mogućnosti sudjelovati te biti animator na ovom kampu (ako da, navedite u kojem terminu ->svaka ruka i/ili oko podrške nam je dobrodošlo 😉

Cijena je 125 kuna za prvo dijete iz obitelji, 100 kuna za drugo dijete, a treće i svako sljedeće dijete iz iste obitelji sudjeluje besplatno.

Obiteljska zajednica, udruga Ekosspiritus