Obiteljska zajednica udruge Ekosspiritus organizira:

PUT SVJETLA

Samoborsko gorje, subota 28. travnja 2018.

“Sve što diše, Gospodina neka slavi!” ( Ps 150,6)

Drage obitelji, dragi prijatelji!
I ove godine okupiti ćemo se u planini. Hodat ćemo Obiteljski Put Svjetla i družiti se u ovom uskrsnom vremenu. Ponovno ćemo radosno sresti drage prijatelje koji se godinama nadahnjuju u ovoj pobožnosti koja slavi preko trideset godina postojanja. Pozvane su obitelji i pojedinci koji su spremni podnijeti malo žrtve kroz hod u prirodi.

Potaknite prijatelje, kumove, kršćanske obitelji na ovaj hod.

Radosno vas očekujemo!

Tehnički detalji našeg susreta – prijave za susret

Za susret se je potrebno prijaviti i to najkasnije do četvrtka, 26. travnja. Tek nakon vaših prijava možemo organizirati, kao i dosad, zajednički ručak te ostale detalje organizacije. Prijava uključuje uplatu članarine od 100 kn po obitelji i tu je uključen ručak u domu na Cerini. Pojedinci plaćaju kotizaciju 50 kuna.

Molimo vas da na zajednički stol priložite kolače koje možete predati u kuhinju na Cerini.

Prijava će biti na mail: obiteljskipkp@gmail.com, a nakon prijave primiti ćete uputstvo za plaćanje kotizacije.

Okupljanje

Okupljanje će biti u 28.04. u 9:30 sati u Smerovišću kod Osnovne škole gdje ćemo parkirati automobile i razmatrati prvu postaju.

Zajednički hod

Ovisno o prijavljenom uzrastu, te da li će biti jako malih beba u kolicima, odlučit ćemo kojom trasom hodamo, a zajednički ručak u domu na Cerini će biti u 14:00 sati. Hodamo oko 2 sata i trasa je prilagođena za sve uzraste (to ne znači da neće trebati malo kondicije).

Molitveni program

Tijekom hoda zastati ćemo i meditirati postaje Puta Svjetla. Zajednička misa biti će na Cerini, na kraju zajedničkog hoda u 16:00 sati.To je ujedno misa kojom proslavljamo sv. Jurja, a tom prigodom biti će blagoslov obnovljenog raspela kojeg su uredili najvećim djelom članovi udruge Ekosspiritus i mještani Cerine.

Sve dodatne informacije rado će vam dati Mario Blažanović, voditelj Obiteljske zajednice kojeg možete kontaktirati na mail : mario.blazanovic@gmail.com (098 98 42 336).

Pozdravljamo vas i radujemo se zajedničkom hodu sa Gospodinom.