Dragi mladi prijatelji, hodočasnici, planinari, sudionici Planinarskih križnih puteva i oni koji će to tek postati!

Dugo smo planirali Planinarski križni put u Istri. Planovi nam se ostvaruju ove korizme u petom korizmenom vikendu, 6. i 7. travnja 2019. Idemo u okolicu Pazina. Zove nas naš mučenik, blaženik Miroslav Bulešić u čijem svetištu započinjemo hod 63. Planinarskog križnog puta.

I tokom ovog pohoda otkrivati ćemo slojevitost pobožnosti koja preko trideset godina nudi duhovno bogatstvo svima onima koji se pridružuju ovakvom neobičnom hodu s Kristom. Tako će molitva, kateheze, euharistija, pjesma, žrtva, susret, priroda, upoznavanje kulturne baštine naše domovine biti dio ove pobožnosti i činiti jedan lijepi mozaik duhovne pripreme za svetkovinu Uskrsa.

Prijave i uplate će izvršiti animatori i pojedinci u agenciji Samoborček na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu, u srijedu 27. ožujka od 16:00 – 17:00 sati.
Animatori će za svoju zajednicu pripremiti samo skupnu listu, koju će predati na prvoj postaji, a svaki sudionik će se sa svojim osobnim podacima prijaviti elektroničkim putem, preko linka za prijavu koji će biti objavljen na www.ekosspiritus.hr.

Sve ostale informacije pročitajte u letku, koji je, kao i skupna lista za animatore, u ovoj objavi:

Letak 63 PKP

Skupna lista 63 PKP

Za ostale nejasnoće i pitanja obratite se Radovanu:

091/ 9397 – 554

radovan.libric2@gmail.com

Veselimo se vašem dolasku!