Dragi prijatelji!
Najavljujemo LJETNI KAMP NA VELEBITU HPDa Sv. Patrika koji će se održati 25. – 29. srpnja 2022. godine (ponedjeljak – petak).

„Ono što je Olimp Grcima, Mont Blanc Europljanima, Fuji Japancima, Kilas Indijcima i Tibetancima, to je Velebit Hrvatima.“ (Tomo Vinšćak)

Kao što je dugogodišnja tradicija našega društva okupit ćemo se tjedan dana u Nacionalnom parku Sjeverni Velebit kako bi zajedno planinarili, družili se i upoznavali – i međusobno i s ovom mističnom planinom, a ponudit ćemo i duhovni kršćanski sadržaj.
Bit ćemo smješteni u Planinarskom domu Zavižan gdje je noćenje u zajedničkim spavaonicama, u krevetima na kat, s osiguranom posteljinom. Svaki dan ćemo imati doručak, skromni ručak u planini i toplu kuhanu večeru (s nama će biti kuharica).
Dnevni hod neće biti zahtjevan. Dionice ćemo planirati u skladu s vremenskom prognozom, ali plan je obići vrhove u okolici planinarskog doma i hodati dijelovima Premužićeve staze.
Dolazak je osobnim automobilima, s tim da ako bude više zainteresiranih za organizirani prijevoz, može se ponuditi prijevoz kombijem.
Sudionici moraju biti članovi planinarskog društva (ako niste nigdje učlanjeni, pridružit ćete se HPD Sv. Patrik).
Prijaviti se mogu ljudi u dobrom psihofizičkom stanju koji su se spremni držati uputa organizatora.
Cijena će biti formirana prema broju prijavljenih sudionika.
Informacije i prijave ( koje primamo dok se ne popuni kapacitet kuće) na: katarina.pucar@gmail.com

Radosno vas iščekujemo!